Aristo Internet Backup Online.

Veilig en persoonlijk. Vanaf 0,75 Euro* per gigabyte voor bedrijf en particulier. Altijd automatisch een recente backup (kopie) van de door u gekozen  bestanden, mappen, computer of server, veilig verstuurd en opgeslagen  op een externe locatie.
* ex. BTW. Inclusief BTW vanaf € 0,89

Veiligheid

Voor u of uw bedrijf is het belangrijk dat de bestanden die verstuurd moeten worden om de online backup te maken niet leesbaar zijn voor derden. De backup manager zorgt er dan ook voor dat iedere keer dat er een bestand verstuurd moet worden dat deze versleuteld (gecodeerd) en ingepakt (gecomprimeerd) worden. De backup manager heeft verschillende coderingsmogelijkheden en sleutels.

Een oplossing op maat voor iedereen.

De benodigde backup capaciteit is voor een bedrijf natuurlijk anders dan voor een particuliere gebruiker. Om voor iedereen een oplossing op maat te kunnen bieden, hanteren wij dan ook een prijs per gigabyte.

U bent zelf geheel vrij in het kiezen van de grootte van uw backup capaciteit. Zo betaalt u niet voor iets wat u niet gebruikt en zijn de kosten voor u of uw bedrijf ook duidelijk. Bedrijven en particulieren die kiezen om te betalen in termijnen van een kwartaal, half jaar of jaar zullen een extra korting ontvangen op de rekening.  
Bij afname van meer dan 40, 100 of 300 gigabyte is de prijs per gigabyte beduidend gunstiger. Zie daarvoor onze prijslijst.

Het bepalen van de benodigde backup capaciteit kunt u natuurlijk helemaal zelf doen, echter  u bent vrij om ons op te bellen en om advies te vragen. Één van onze medewerkers zal dan samen met u bepalen hoe groot de benodigde backup capaciteit dient te zijn. Achteraf kan dit natuurlijk (op basis van uw feitelijke gebruik) bijgesteld worden.

Om uw backup online contract af te sluiten kunt u telefonisch contact opnemen en met een van onze medewerkers om de details van uw contract doornemen, dit kan natuurlijk ook per e-mail.