Aristo Internet Backup Online.

Veilig en persoonlijk. Vanaf 0,75 Euro* per gigabyte voor bedrijf en particulier. Altijd automatisch een recente backup (kopie) van de door u gekozen  bestanden, mappen, computer of server, veilig verstuurd en opgeslagen  op een externe locatie.
* ex. BTW. Inclusief BTW vanaf 0,89

Hard- en Software

Backup Online van Eliveld Networks B.V.

Uw backups worden geplaatst een Supermicro server uitgerust met een Raid VI controller systeem. (dat wil zeggen dat tot 2 harde schijven uit kunnen vallen en uw data toch weer helemaal opgebouwd kan worden, uit de gegevens die op de overige schijven beschikbaar zijn.

Als software is gekozen voor AhSay.
Deze software heeft een lange geschiedenis. Ze werd al gebruikt voor het opslaan van backups op tape. De software knipt daartoe alle bestanden in datablokken met een vaste omvang. Deze worden versleuteld (encrypted) opgeslagen. 
Bij elke volgende backup worden deze blokken vergeleken met de bestanden op uw eigen computer. Alleen de delen die gewijzigd zijn worden dan opnieuw op de backup geplaatst. Daarmee is het mogelijk om met beperkt dataverkeer de backup goed en effectief bij te houden.